En sammanfattning av Booktubeathon

BookTube-A-Thon

Jag deltog ju i Booktubeathon fastän jag inte har nån Booktube-kanal.  Det pågick från den 30/7 till den 5/8 och en kunde göra en del utmaningar. De här utmaningarna och böckerna gjorde/läste jag gjorde jag:

  1. Välj vilken bok du ska börja läsa med hjälp av krona eller klave. Becoming Alpha – Aileen Erin
  2. Läs en bok som handlar om något som du vill göra. Schroder – Amity Gaige . Handlar om en roadtrip.
  3. Läs en bok och se sedan filmen. Never Let Me Go – Kazuo Ishiguro. Tyvärr hann jag inte se filmen.
  4. Läs en bok med något grönt på framsidan. Save the Date – Morgan Matson
  5. Läs en hel bok samtidigt som du bär hatt. Aprilviolerna – Hjalmar Söderberg
  6. Läs en bok med en vacker bokrygg. Hade tänkt läsa Temeraire – Naomi Novik, men det blev Vi mot er- Fredrik Backman istället.
  7. Läs 7 böcker. The Redeemers – Ace Atkins

Så sju böcker lästes Aprilviolerna är en liten novell från Novelix) och sex utmaningar klarades av. Jag han inte se filmen Never Let Me Go. Och jag läste Becoming Alpha och klarade av både den först och den femte utmaningen. En fick använda samma bok till fler utmaningar.

Bästa boken var Vi mot er.

Sämsta boken var Save the Date.

Sidor som blev lästa: 2302

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *