En sommar i Brighton

Jag blev tipsad om En sommar i Brighton i Sommarbingo 2018-gruppen på Facebook. Jag behövde läsa en bok som utspelar sig i Brightonför att kunna kryssa en ruta.

Georgie flyttar med sin pojkvän till Brighton när fått ett nytt jobb. Först är hon positiv men snart känner hon sig ensm i den nya staden.  Hon bestämmer sig för att hitta ett jobb och blir anställd som journalist på en gratistidning. Hon ska göra olika reportage och hålla i en frågespalt. Men nart lyckas hon krångla till det rejält.

I samma hus som Georgie och hennes pojkvän bor också Rosa som jobbar på en restaurang och har världens otrevligaste chef. Rosa älsakr att laga mat och är riktigt duktig på det men hon ågar inte riktigt ta steget tt öppna något eget. Hennes självförtroende är inte det bä’sta efter vad hon varit med om.
Charlotte har försökt att komma över en stor sorg och förlust. Egentligen vill hon bara gömma sig i sin lägenhet och hålla alla på avstånd. Men sen möter hon Margot, den frnka gmala dame som bor på översta våningen, och hon har helt andra planer för Charlotte.

Boken var riktigt bra. Jag trodde att den skulle vara en typisk fluffbok, men som tur var innehöll den mer än vad titeln och framsidan visar. Jag blev positivt överraskad och gav boken fyra stjärnor på Goodreads. Jag kommer att kolla upp fler böcker av Lucy Diamond.

Jag lyssnade på boken genom Storytel. Uppläsare var Katharina Cohen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *