Smakebit på søndag: Career of Evil

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

I fredags jobbade jag ganska länge för att vara en fredag. Jag åkte buss både till och från jobbet eftersom sambon jobbade hemma. Sen hade sambon migrän så jag fick roa mig självstörre delen av kvällen. Det betydde att jag lyssnade klart på When Dimple Met Rishi av Sandhya Menon.
På lördagen sov vi ganska länge och sedan åkte vi till Återvinningen med en massa grejer innan vi åkte på Ö&B. Oj vad julgrejer det fanns där! Och vad mycket galna bilister det var på parkeringen utanför Systembolaget. Det var riktigt skönt att komma hem och slippa allt folk. Resten av dagen/kvällen ägnade vi åt att kolla på några av avsnitt av Alla för en och dricka vin.
Idag är det söndag och mamma och pappa har varit hit och fikat innan de åke hem till bror och Mya. Jag fick en några påsar matbröd, bullar, äppelmos och inlagd paprika. Tack mamma!

Resten av söndagen har jag fortsatt läsa Career of Evil som är den tredje boken om Comoran Strike av Robert Galbraith. Så den får bli denna veckas smakbit:

Från s 10:

Robin’s scream reverberated off the windows. She backed away from the desk, staring at the obscene object lying there. The leg was smooth, slender and pale, and she had grazed it with her finger as she pulled its packaging open, felt the cold rubbery texture of the skin.

5 thoughts on “Smakebit på søndag: Career of Evil

  1. Monika skriver:

    Tredje? Jag som inte har läst första än.

  2. trafiken har blivit hetsigare även på P-platser, tack för smakbiten.

  3. Åsa skriver:

    Hmm, ja, visst är det pseudonym för J.K. Rowling? Inte läst något av han/hon… hursomhelst: tack för smakbit! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *