Lying Out Loud

Sonny Ardmore är expert på att ljuga, för alla också för sig själv. Hon säger att hennes pappa är en internationell affärsman istället för en fängelsekund, hon ljuger om att henne mamma har sparkat ut henne hemifrån och hon ljuger om att hon smyger in i sin bästa väns hus för att hon inte har någonstans att ta vägen.

Amy Rush är hennes bästa och enda vän. Hon delar nästan allt med henne hemligheter, kläder och fiender. Ryder Cross har nyss börjat på Hamilton High oh han är något av en snobb. Han jämför skolan med sin gamla skola i Washington DC och är något av en snobb. Men han har en svaghet, Amy som han är förälskad i. Så skickar han ett mail till Amy och frågar om de kan gå å en dejt. Amy är inte intresserad och Sonny övertalar Amy om att det ska pranka honom. Det ena leder till det andra och det slutar med att Sonny råkar chatta med honom som Amy. Sonny och han kommer så bra överns när han tror att hon är Amy och Sonny övertygar Amy om att hjälpa henne övertyga Ryder om att Sonny och han passar ihop.
Boken är lättläst och underhållande och tar upp viktiga ämen på ett lättillgängligt sätt.Men Sonny beter sig som ett riktigt arsel flera gånger. Ja vi förstår atthon inte haft ett lätt liv. Men det förklarar ändå inte varför hon beter sig som hon gör mot Amy.
Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Kody Keplinger är författare och boken utspelar sig på Hamilton High.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *