Drömstigen

Drömstigen


Journalisten Rebecka har minst sagt många bollar i luften. Arbetet på tidningen tar all hennes tid och energi samtidigt som familjen pockar på uppmärksamhet. Sugen på karriär men samtidigt full av skuldkänslor känns det som att hon aldrig riktigt räcker till.

När en gammal ungdomskärlek plötsligt dyker upp på jobbet och hennes man tröttnar på hennes ständiga svek hotas allt det hon har kämpat för. Samtidigt visar sig ett anonymt tips till tidningen få större betydelse för karriären än vad hon någonsin kunnat drömma om.

Drömstigen är Jenny Fagerlunds debutroman. Jag har tidigare lyssnat på 24 goda gärningar av författaren och tyckte verkligen om den. Den här gillade jag inte så mycket alls. Jag tyckte varken om Rebecka eller hennes otrevliga och bakåtsträvande man. Vilken skitstövel han var! Hon är tyvärr inte bättre själv som stoppar sitt febriga barn full med alvedon och lämnar hen på förskolan. De är så fruktansvärt själviska! Det känns också som de flesta karakärerna är karikatyrer .

Jag gav boken två stjärnor på Gooodreads.

One thought on “Drömstigen

  1. låter inget vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *