One Last Thing Before I Go

 

Silvers liv har kollapsat. Inte nog med att han är en lönnfet överårig rockstjärna med en exfru som ska gifta sig med den perfekte mannen, och en tonårsdotter som råkat bli gravid, nu har han dessutom fått en mindre stroke.
Alla i Silvers omgivning förutsätter att han ska
genomgå operationen som kan rädda honom, men Silver är inte säker på om hans liv är värt att rädda.

Samtidigt som han förbereder sig på att kanske dö förändrar stroken Silvers hjärna och ur hans mun kommer allt som han aldrig tänkt säga högt.

Boken är precis som alla andra böcker av Jonathan Tropper helt osannolik men lite smårolig. Tyvärr känns det som Tropper använder sig av samma sorts huvudperson i alla sina böcker. Missförstådda medelålders män som det är synd om. Sen kan jag väl inte riktigt hålla med om att Silver är lastgammal när han är 44 år. Men allt är relativt.

Boken tre stjärnor på Goodreads och har tidigare läst Sju jävligt långa dagar och Konsten att tala med en änkling av författaren. Jag började läsa Boken om Joe men efter 50 sidor gav jag upp. Jag tror att jag ger upp det här med att läsa Troppers böcker. Det finns så många andra som jag hellre läser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *