Bettys val

Bettys Svan har nyss flyttat ihop med nya kärleken Henrik. De har inte varit ihop så länge men alt känns rätt. Nu ska de fira jul ihop med båda sina familjer. Bettys två vuxna barn bor i hus som dem men några våningar ner i hennes gamla lägenhet. Nu ska de fira jul tillsammans med Henriks vuxna dotter och hans exfru. Exfrun är allvarligt sjuk och Henrik töttar henne. Men måste hon vara så otrevlig?

Så berättar Henrik att han tackat ja till sitt drömjobb, att åka till Indien där en naturkatastrof har skett. Henrik arbetar som psykolog och hans kompetens behövs. Själv har Betty nyss fått sparken och är numer frilansane journalist. Hon kämpar med att få ihop vardagen och livet bland annat genom att börja träna på gym. Men hennes PT är grymt snygg och förstående. Håller hon på att bli förälskad eler vad är det som händer?

Jag började lyssna på boken på väg hem från jobbet efter min sista jobbdag innan jul. Jag var också ner på stan och shoppade i några timmar medan jag lyssnade på boken. Så jag lyssnade klart på den under en och samma dag. Jag upptäckte också att detta var den andra delen i trilogin. Nu gjorde det inte så mycket eftersom författaren ger tillbakablickar på ett bra sätt. Men jag lyssnade ändå på den första boken Bettys värld.
Författaren heter  Marie-Louise Marc.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *