The Unhoneymooners

Olive har alltid otur: i sin karriär, i kärlekslivet i allt faktiskt. Hennes enäggstvilling Ami är istället den mest lyckade människan i världen. Hennes meet-cute med fästmannen Dane är som från en romantisk komedi och hon lyckas finansiera hela sitt bröllop genom att vinna en massa tävlingar på internet. Men värst av allt är att Olive ska vara tärna medan Danes bror Ethan är best man. Att Olive och Ethan inte kommer överens är en underdrift.

Men på bröllopsmiddagen, som Ami har vunnit, så blir alla matförgiftade av buffén utom Olive och Ethan. Det visar sig också att bröllopsresan till Hawaii, som Ami också vunnit, inte är omboksbar så Olive och Ehan måste åka på den och låtsas vara nygifta.

De bestämmer sig för att åka och försöka undvika varandras sällskap så mycket det går. Men så träffar Olive sin nya chef när en hotellanställd kallar henne för Mrs . Istället för att säga att hon låtsas vara sin syster som blivit sjuk säger hon att hon själv är nygift. Så nu måste hon och Ethan låtsas vara ett förälskat nygift par. Allt kompliceras mer när hon får veta vad Ethans bror Dane haft för sig.

Det här låter ju helt otroligt och som ur en dålig komedi. Men jag gillade faktiskt att lyssna på boken. Ethan är helt underbar och det är Olive med. Jag skrattade flera gånger under lyssningen och blev riktigt förbannad vid några tillfällen.

Boken fick fyra stjärnor på Goodreads. Det är en författarduo som skriver under pseudonymen Christina Lauren, Lauren Billings och Christina Hobbs. Jag lyssnade på boken genom Storytel.

Jag har tidigare läst hennes Wild Seasonserie med Sweet Filthy Boy, Dirty Rowdy Thing och Dark Wild Night. Wicked Sexy Liar har inte blivit läst än.

One thought on “The Unhoneymooners

  1. […] The Unhoneymooners – Christina Lauren (2019)  28-31/1 (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *