With the Fire On High

Emoni har varit tvungen att ta en massa tuffa beslut ända sedan hon blev gravid med sin nu två-åriga dotter. Nu är Emoni 17-år och går sista året på high school. Med sin farmors hjälp har hon klarat av att ta hand om sin dotter och gå i skolan utan så mycket hjälp alls från dotterns pappa.

Nu har en ny kille, Malachi, börjat på skolan och i hennes i hennes matlagningsklass. Det är meningen att alla som deltar i kursen ska få åka till Spanien som avslutning. Men de måste samla ihop en stor del av pengarna själv. Hur ska det gå till när Emoni och farmor knappt kan få pengarna att räcka som det är?

Det blir ännu krångligare när en ny kille börjar i klassen, Malachi. Emoni dras till honom men kan hon lita på en kille igen? Dessutom börjar hennes dotters pappa Tyrone blanda sig i saker och ting.

Jag lyssnade på boken genom Storytel och det var författaren, Elizabeth Acevedo, som var uppläsare.  Jag gillade verkligen Emoni, hennes farmor och Emonis vänner. Jag hade däremot riktigt svårt för hennes pappa som verkligen inte tog sitt ansvar när Emoni föddes.

Boken fick fem stjärnor av mig på Goodreads.

One thought on “With the Fire On High

  1. […] With the Fire On High – Elisabeth Acevedo (2019) 14-25/2 (Storytel) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *