Evvie Drake börjar om

I en sömnig kuststad i Maine bor den unga nyblivna änkan Evvie Drake ensam i sitt smärtsamt tomma, stora hus. Det har gått ett år sedan hennes make Tim dog i en bilolycka och Evvie lämnar knappt huset. Alla i staden tror att det är sorgen som får henne att stanna hemma och Evvie avslöjar inte sanningen, inte ens för sin bästa vän Andy.

Samtidigt i New York kämpar Dean Tenney, tidigare professionell basebollspelare och Andys barndomsvän, med varje idrottares värsta mardröm: han kan inte längre leverera på planen och han vet inte varför. Så när en mediestorm blåser upp och Andy erbjuder Dean att komma till Maine, verkar det som den perfekta tillflyktsorten.

När Dean flyttar in i en lägenhet i Evvies hus ingår de en pakt: Dean frågar inte om Evvies man och Evvie frågar inte om Deans bekymmer. Regler har dock den lustiga benägenheten att brytas, och det som började som en oväntad vänskap övergår snart i något mer. Men för att gå vidare måste de båda göra upp med sitt förflutna och avslöja hemligheterna de burit på så länge.

Det här var precis vad jag behövde läsa.  Den var engagerande och jag gillade Evvie och speciellt hennes vänskap med Andy. Jag gillar också Andy och hans problem. men det är något med boken som gör att den inte räcker hela vägen fram. Den kunde ha bliit så bra, men nu får den tre stjärnor. Jag bryr mig inte tillräckligt om karaktärerna.

Författaren heter Linda Holmes och detta är hennes debutroman. Jag kan absolut tänka mig att läsa fler böcker av henne.

One thought on “Evvie Drake börjar om

  1. […] Evvie Drake börjar om – Linda Holmes (2020)  19-21/3 323s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *