Smakebit på søndag: The Right Swipe

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers

Den senaste veckan har varit väldigt intensiv på jobbet med i och med att det snart är slut på terminen och att vi ska göra en stor omorganisation på skolan. Det packas och flyttas möbler samtidigt som vi har vanlig undervisning och så ska det utvärderas och allt annat.

Så jag har mest tagit det lugnt i helgen och försökt att varva ner. Det har gått sådär..  Jag har städat hela huset (med sambons hjälp) och kört en massa tvätt. Men igår hann jag lyssna på en hel ljudbok, The Right Swipe av Alisha Rai. Sambon och jag har också kollat på The Spy Who Dumped Me Me med Mila Kunis, Kate McKinnon och Sam Heughan. Så rolig film!

Idag tänker jag skriva några inlägg till bloggen och kanske kolla på någon tv-serie. Vi har sett några avsnitt av en serie som heter Upload som är både smårolig och otäck:

Denna veckas smakbit kommer från The Right Swipe som lyssnade klart på igår. Eftersom jag har lyssnat på boken så jhar jag inte något exakt sidnummer så jag tar min smakbit  från början av boken.

Boken handlar om Rhiannon som har en egen dating site, Crush, men hon vill köpa en av de största siterna Match Maker. Problemet är att de vill också hans om äger Swipe som är Rhiannons gamla chef och ex som tvingade henne att lämna bolaget när hon ville avsluta förhållandet. Dessutom visar det sig att Samson,  killen som hade ett one night stand med och som sedan ghostade henne fast de hade bestämt att de skulle ses igen, är ägaren till Match Makers ”brorson”. Naturligtvis måste ta ha med varandra att göra igen.

39863092. sy475

Wait, wait!
Lots of men are named Samson.
Lots of men who are built like line backers are named Samson.
Lots of men who are built like and look exactly like the man whose face is on the screen now are named Samson.
Lots of men who are built like line backers and look exactly like the man who face is on the screen now, the face of the man who kissed you one night three months ago under a moonlit sky whose name was also Samson, are named Samson.
Oh fuck!! No that was taking the train to coincident land a little to far. Rhee scanned the smiling headshot on the giant sceen hoping to find some way to differentiate this Samson from the Samson she had met on a beach more than a thousand miles away from here.

 

13 thoughts on “Smakebit på søndag: The Right Swipe

 1. Monika skriver:

  Boken kände jag inte till. Inte heller filmen eller TV-serien. Många tips 🙂

 2. Boklysten skriver:

  Tack för smakbiten!

 3. Bokdamen skriver:

  Omorganisationer kan vara jobbiga, hoppas det blir bra. Boken kände jag inte till. Tack för smakbiten!

 4. inte läst författaren, inte städat huset heller men var med vid en blommande äng när yngste sonen gifte sig ❤️ trevlig söndag.

 5. Sara Pepparkaka skriver:

  Det låter kanske lite som en bok jag skulle kunna lyssna på också, det har blivit en tid sedan min senaste romance.

 6. Maria skriver:

  Tack för smakbit! Jag förstår vad du menar med intensivt på jobbet. Även om jag inte jobbar på en skola så är det mycket som ska hinnas med före semestrarna.

 7. Hanna / Rak skriver:

  Tack för smakbiten, mycket samtida! Ha en fin kväll.

 8. Lena skriver:

  Tack för smakbiten. Kände inte till boken.

 9. Lottens Bokblogg skriver:

  Tack för tips på bok och filmer!

 10. Paula skriver:

  Det lät allt ganska komplicerat, förmodligen finns en och annan knorr i den roliga (?) boken. Tack för smakbit

 11. A ROOM OF MY OWN skriver:

  helt okänd bok för mig! tack försmakebiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *