I duvjägarnas klor

I duvjägarnas klor är den fjärde boken i serien om mössen Musse och Helium som letar efter sina försvunna föräldrar och Guldosten.
Musse och Helium på väg  tillbaka in i Djurriket. Katten Sigge är också med, och med hjälp av prinsesssan Frahs flygande hundar svävar de över det snötäckta Lindrizia. Men de hinner knappt landa förrän de upptäcker att det kryllar av onda Duvjägare som vill ta dem till fånga! Endast äkta magi kan hjälpa dem nu. Som vi redan vet befinner de sig i en värld där vad som helst kan hända. Och i det här äventyret stöter de på maskerade sköldpaddor, sovdrakar och pratande båtar. Men det mest oväntade är en vacker spion, som rapporterar allt den ser till de hämndlystna Duvjägarna.
Kan Musse och Helium undkomma deras klor?

Böckerna har som vanligt väldigt fina bilder, men jag tycker att det är lite vl mycket prutt och bajsskämt. Brorsans pojkar som är fyra och sex år tyckte att det var jättekul med bajskorven som simmade efter Musse. Speciellt fyraåringen ville titta på bilden och höra den passagen flera gånger.

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Jag ska prova att läsa serien med mina tvåor i höst,  Författaren heter Camilla Brinck. Boken lästes under Läsalotsommar2020.

 

3 thoughts on “I duvjägarnas klor

  1. […] I duvjägarnas klor (Musse & Helium #4) – Camilla Brinck 10/7 188s (egen) […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *