Get a Life, Chloe Brown

En helt underbar romance om Chloe Brown som efter att nästan ha blivit påkörd av en bil bestämmer sig för att hon ska göra en slags Bucket list. Hon är kroniskt sjuk med fibromyalgi och jobbar med att skapa hemsidor åt folk. Egentligen behöver honinte jobba alls med tanke på att hennes föräldrar är riktigt rika.

På Chloes Bucketlist finns följande punkter med:

 • Flytta hemifrån
 • Ha en utekväll
 • Åka motorcykel
 • Campa
 • Ha ett riktigt bra one nightstand
 • Åka på en resa med endast handbagage
 • Gör någonting oanständigt

Men efter Chloe flyttat hemifrån upptäcker hon att det inte alls är så lät att komma vidare med listan. Vad hon behöver är en coach och hon vet precis vem som passar.

Redford ”Red” Morgan är vaktmästaren i Chloes bostadsrätt. Han är tatuerad, kör motorcykel och är supersexig. Han är också en konstnär som gömmer sina alster för alla andra. Men Chloe vet att han börjat måla igen för hon spionerar på honom.
När hon övertalat Red att hjälpa henne får hon veta mer om mannen som verkar se ner på henne och allt hennes familj står för.

Detta är en hat/kärlek romance. Jag gillade verkligen alla karaktärer. Till och med Chloes systrar som lägger sig i allt. Jag lyssnade på boken genom Storytel och tyvärr gillade jag inte riktigt uppläsaren. Chloe lät som en gnällig gammal tant ibland. Uppläsaren lyckades bättre med Reds röst.
Det är en underhållande, rolig och mysig bok. Den innehåller också flera riktigt välskrivna sexscener.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodreads. Boken är den första boken i serien om The Brown Sisters. Nästa bok heter Take a Hint, Dani Brown. Författaren heter Talia Hibbert. Jag kommer  läsa mer av henne.

4 thoughts on “Get a Life, Chloe Brown

 1. b skriver:

  Haha, jag kan pricka av nästan allt på den listan. Fast det kanske är fusk när man hunnit bli 40+… 🙂

 2. […] Get a Life Chloe Brown (The Brown Sisters #1) – Talia Hibert (2019) 27-28/7 (Storytel) […]

 3. […] Get a Life Chloe Brown (The Brown Sisters #1) – Talia Hibert […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *