The Tidal Zone

En helt vanlig dag får Adam ett telefonsamtal från sin femtonåriga dotter Miriams skola. Miriam har kollapsat på skolans idrottsfält och hennes hjärta slutade att slå. Som tur är var en vuxen där och kunde göra HLR till ambulansen kom.
Ingen vet dock varför Miriam plötsligt slutade andas. Adam och ahns fru Emma turas om att vara med Miriam på sjukhuset under veckorna som hon utreds. De turas också om att vara hemma med den yngre dottern Rose och försöker ha ett fungerande vardagsliv.

Vi får också följa Adams pappa när han berättar för Miriam om hur hn och farmodern träffades. Adams mamma som dog när Adam var liten.

En riktigt bra bok. Jag känner riktigt Adams och Emmas ångest över att nästab ha förlorat sin dotter och inte veta om hennes hjärta kommer att stanna igen. Hur ska de kunna släppa taget om sin dotter igen? Hur ska de kunna släppa iväg henne ensam med hennes vänner? På semester eller ens upp till hennes eget rum.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodreads. Författarem heter Sarah Moss och det är den första boken jag läser av henne.

One thought on “The Tidal Zone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *