Stöld av babian

 

Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Magnus är kriminalkommissarie och balanserar på lagens gränser i sin jakt att sätta dit buset. Han är svag för kvinnor.

Amanda är nykläckt polis. Hon har valt yrket av ett väldigt personligt skäl: systerns självmord. Några är ansvariga. Och de ska få betala. Två män ligger överst på listan: en kriminell och en polis. Hon är beredd att offra allt.

En spännande och väldigt rå berättelse. Jag tyckte om att läsa om Amanda och hennes beslutsamhet att ta reda på vad som hände hennes syster. Jag tycker dock att boken är lite ojämn.  Det tog mellan 50-70 sidor innan jag bestämde mig för att läsa vidare. Det var lite väl många stereotypa karaktärer.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads. Jag kommer nog att läsa nästa del i serien, Står dig ingen åter. Författaren heter Anna Karolina. Jag har läst böckerna hon skrivit tillsammans med Mons Kallentoft.

2 thoughts on “Stöld av babian

  1. […] Stöld av babian (Amanda Paller #1) – Anna Karolina (2014) 16-20/10  438s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *