Blood of Tyrants

Will Laurence vaknar upp ensam på stranden i Japan efter ett skeppsbrott. Han kommer ihåg vem han är men av någon anledning har hans minne av de senaste åtta åren försvunnit. Han kommer alltså inte ihåg att Temeraire (hans drake) och tror fortfarande att han är en sjökapten.

Gamla konflikter och fördomar har förvandlat refionen till en krutdurk och Temeraries sökande efter sin kapten kan orsaka en explosion. England behöver verkligen alla allierade de kan få. Kejsare Napoleon har vänt sig mot med sin forna allierade Tsar Alexander och leder sina enorma trupper mot Moskva

Det är sorgligt att läsa om Laurence minnesförlust eftersom den gör Temeraire så förtvivlad. Laurence mår naturligtvis inte heller bra. Han kommer ju inte ihåg någon av sina vänner memn han känner på något sätt att de hör ihop.

Jag gav boken fyra stjärnor på Goodreads och lyssnade på den genom Storytel. Simon Vance var uppläsare nu också. Naomi Novik är författaren.

  1. Temeraire
  2. Throne of Jade
  3. Black Powder War
  4. Empire of Ivory
  5. Victory of Eagles
  6. Tongues of Serpents
  7. Crucible of Gold
  8. Blood of Tyrants
  9. League of Dragons

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *