Utan hopp (Handbok för superhjältar #6)

Handbok för superhjältar. Utan hopp

Rosenhill är i chock. Sju barn är försvunna och det finns inga spår efter dem. Alla är rädda, och folk blir mer och mer arga på både polisen och Röda masken. Varför gör de inget? Och vad är det för superhjälte som inte kan hitta barnen?

Samtidigt kämpar Lisa med att träna Nick, Robert och Max. Sedan hon visade Handboken för sina vänner har Robert och Max lärt sig jättemycket, men det blir hela tiden fel för Nick. Vad händer om han ger upp? Och vad händer med Lisa om hon varken hittar de försvunna barnen eller lyckas hålla ihop sitt superhjältegäng?

Boken kändes som en mellanbok. Det hände inte så mycket och vi fick inte reda på så mycket ny information. Jag tyckte att den var lite tråkig, men mina tvåor som jag läste den för (efter jag hade läst den själv) tyckte om den och längtar efter uppföljaren.

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Författare är Elias Våhlund och Agnes Våhlund är illustratör.

De andra böckerna i serien heter:

  1. Handbok för superhjältar: Handboken
  2. Handbok för superhjältar: Röda masken
  3. Handbok för superhjältar: Ensam
  4. Handbok för superhjältar Vargen kommer
  5. Handbok för superhjältar: Försvunna
  6. Handbok för superhjältar: Utan hopp

 

2 thoughts on “Utan hopp (Handbok för superhjältar #6)

  1. […] Utan hopp (Handbok för superhjältar #6) – Elias & Agnes Våhlund (2021) 3/2 96s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *