En smakebit på søndag: The Shameless

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Under veckan som gått har jag varit ledig eftersom det är sportlov. Det har varit väldigt skönt! Jag har läst och sett på tv-serier (Cityakuten, Supermarket, Seinfeld) och flera filmer. Igår såg vi på Pets 2 och Moxie. Moxie är ju baserad på boken med samma namn av Jennifer Mathieu. Båda filmerna  finns på Netflix.

Idag blir det att fixa lite inför jobbveckan. Det har redan börjat ramla in sjukskrivningar som det ska fixas vikarier till. Jippie… Annars ska jag nog köra lite tvätt och torka av i tvättstugan. I onsdags fick vi översvämning där på grund av stopp i en brunn utanför radhuslängan. Som tur var kom bara tvättmaskinsvatten upp igen. Nu har allt torkat upp efter vi sög upp vattnet och haft avfuktaren på 24/7.

Denna veckas smakbit kommer från The Shamless av Ace Atkins som är den nionde delen i serien om Quinn Colson.

Från sidan 5 av 447 (enligt Kindleappen på min iPad):

Lillie Virgil had been bird-dogging Wes Taggart’s sorry ass for most of the summer, from Panama City to New Orleans and now back to Biloxi. The top-shelf turd had left a trail of filthy motel rooms, unpaid restaurant tabs, and jilted strippers. The last one being his undoing, a cute little piece of tail named Twilight, who he’d brought with him from Tibbehah County on his run from the law. He was wanted on charges of drug trafficking, racketeering, and the attempted murder of a close friend of Lillie’s, a one-armed trucker named Boom Kimbrough.

12 thoughts on “En smakebit på søndag: The Shameless

 1. Monika skriver:

  Okänd bok och okänd författare. Tack för smakbiten!

 2. Bokdivisionen skriver:

  Pets 2 tror jag att jag såg för ett år sedan eller är den ny? Var det kanske ettan jag såg. Moxie har jag inte läst ännu men jag har sett att filmen kommit.

 3. Paula skriver:

  Låter som en riktigt hårdkokt deckare. Tack för smakbit

 4. A ROOM OF MY OWN skriver:

  okänd titel för mig. tack för smakebiten!

 5. Lottens bokblogg skriver:

  Okänd författare och serie för mig. Nionde boken, då antar jag det är en serie du gillar 🙂

 6. Sara Pepparkaka skriver:

  Tack för smakbiten!

 7. Bokdamen skriver:

  Det var en ny bok och författare för mig. Tack för smakbiten!

 8. tack för smakbit och filmtips.

 9. Anita skriver:

  Takk for smakebit:)

 10. Boklysten skriver:

  Känner inte till den boken. Tack för smakbiten!

 11. Åsa skriver:

  Ännu en okänd bokserie för mig. Tack för smakbiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *