Queen of Air and Darkness med spoilers

Slutet av Lord of Shadows slutade med ett riktigt blodbad. Flera shadowhunters dog när Annabelle drevs över gränsen. The Clave är nära att att utlösa ett inbördeskrig i jakten på syndabockar. 

Julian är helt förstörd efter att han syster Livias död. Han är också livrädd för vad hans känslor för Emma kommer att leda till så han ber Magnus Bane om hjäölp att ta bort hans känslor. Naturligtvis går det inte som han tänkt.
Resten av Blackthorne familjen försöker att acceptera Livias död men inte Ty. Han är fast besluten att få tillbaka henne från de dödas värld och till sin hjälp har han vännen Kit, den förlorade Herondale.

Alla warlocks (trollkarlar, magiker) drabbas av en sorts sjukdom som kommer att göra dem galna. Magnus Bane drabbas också och alla kämpar för att hitta ett botemedel.

En  ganska spännande avslutning på serien. Jag tyckte om när de åkte till Faerie för att söka efter The Black Volume of the Dead. Men de sista 50 sidorna gör att boken störtdyker. Jag tyckte inte alls om den. Den blev så överdriven. Boken kändes klar så fortsatte den bara i en massa sidor till. Gillar inte Emma och Julian och har aldrig köpt deras kärlekshistoria.

Jag gav boken två stjärnor på Goodreads.

 

One thought on “Queen of Air and Darkness med spoilers

  1. […] Queen of Air and Darkness (The Dark Artifices #3) – Cassandra Clare (2018) 9-17/4  880s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *