En smakebit på søndag: Skyddsängeln

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

I helgen har vi inte gjort mycket alls. I fredags hade vi Afterwork med jobbet i ett eget rum på Elite hotel. Det blev ett jätteroligt musikquiz och annat kul. Maten var jättegod (halloummiburgare) och vi hade det superkul.
Igår vågade jag mig på att äta samma maträtt som jag fick ett gallstensanfall efter jag åt den förra gången. Nu gick det bra! Vi kollade på Friends: The Reunion och sedan på Billie Elish: The World’s a Little Blurry.

Lussekatten har mest legat ute på altanen och sovit på olika ställen.

Jag tror att jag är i någon slags lässvacka just nu. Pollenallergi, mycket på jobbet och annat har gjort att orken försvunnit. Jag hittar inget som jag vill läsa. Håller på med flera böcker samtidigt men har inte fastnat för någon än…

Denna veckas smakbit kommer från Skyddsängeln av Sofie Sarenbrant som jag börjat att lyssna på genom Storytel.

Han stirrade upp i det spruckna taket och hoppas att det inte ska rasa in.
Döden har aldrig varit så efterlängtad, han har legat här alldeles för länge.
Veckor har blivit till månader. En evighetslång isolering, med spindlar och flugor som ända sällskap. Liggsåren är outhärdliga. Det är en märklig känsla att sitta i fängelse, utan att för den delen vara inlåst. Han sneglar mot den gallerförsedda ståldörren som står på glänt.

4 thoughts on “En smakebit på søndag: Skyddsängeln

  1. Monika skriver:

    Jag har läst de sex första böckerna i Sarenbrants serie och har nog egentligen inte bestämt om jag ska fortsätta eller ej.

  2. vi är kattvakter åt sonen, och passat vårt yngsta barnbarn så föräldrar fått fira bröllopsdag (med bergsklättring) Tack för smakbiten.

  3. Bokdamen skriver:

    Lussekatten ser ut att ha det skönt 😉 Inte läst någon av författaren, tack för smakbiten!

  4. A ROOM OF MY OWN skriver:

    har inte läst något av Sofie Sarenbrant än. tack för smakebiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *