Tisdagstrion: Huvudstäder

Den här veckan är temat för tisdagstrion ” Huvudstäder”.

Tolka temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk hos Ugglan & Boken så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandras tips.

Jag har valt att fokusera på London på olika sätt:

Wicked Sexy Liar (Wild Seasons, #4)

Skriet från vildmarken

 1. Wicked Sexy Liar – Christina Lauren Handlar om London Hughes är helt nöjd med att spendera sin tid med att surfa , jobba i baren och hänga med sina kompisar medan hon bestämmer sig för vad hon ska göra nu när hon avslutat college.
  Men när en våg drar ner henne under vattnet blir hon mer skakad än hon borde ha blivit. Så skakad att hon tackar jag när den flörtiga Luke Sutter bjuder hem henne. Det är ju bara ett one night stand.
 2. God Save the Queen – Kate Locke Utspelar sig i London 2012, men det är ett mycket annorlunda London där drottning Victoria fortfarande sitter på tronen för hon  är en vampyr. Det är en steampunkvärld och huvudpersonen Xandra är helt underbar.
 3. Jack London var en av mina favoritförfattare när jag var yngre. Har nog läst Skriet från vildmarken och Varghunden hur många gånger som helst. Men jag har också läst Varglarsen och har några till olästa i hyllan.

14 thoughts on “Tisdagstrion: Huvudstäder

 1. Robert W skriver:

  Det var ju väldigt fyndigt att ta med en bok av Jack London :))

 2. Monika skriver:

  Jack London var ju fyndigt 🙂 Han är den enda jag känner till i din trio och jag har läst både Skriet från vildmarken, Varghunden och Varg-Larsen.

 3. Mösstanten skriver:

  Det var fyndigt att ta med Jack London.

 4. haha, så kan man också tolka det, du borde ha tagit med filmen Paris Texas…

 5. A ROOM OF MY OWN skriver:

  de två första känner jag inte alls till. men Jag London kan jag fortfarande fascineras av

 6. Marie skriver:

  Här var det bara London häftigt.

 7. God save the Queen låter intressant!

 8. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag tackar för tipsen, och har faktiskt aldrig läst Jack London.

 9. Scylla skriver:

  Skriet från vildmarken är den enda jag läst. De övriga två tror jag inte ens jag har sett förut.

 10. Boklysten skriver:

  Skriet från vildmarken är den enda jag läst. Tack för tips om de andra!

 11. Ugglanoboken skriver:

  Gillar din London-trio! 🙂

 12. Kul grepp du tog på den trion! Själv vill jag väldgit gärna få resa till London igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *