En smakebit på søndag: Amari och nattbröderna

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Det har blivit mycket läst i helgen eftersom jag deltagit i Midsommarläsutmaning som Mias bokhörna håller i.  Vi var till svärföräldrarna på midsommaraftonen men annars har vi bara varit hemma.
Så jag har hunnit läsa ut Karamellskorna & I persikoträdets skugga av Joanne Harris, Stalking jack the Ripper av Kerri Maniscalco och Blodgärning av Thomas Svensson. Nu var visserligen tre av de påbörjade.

Just nu läser jag Amari och Nattbröderna av B.B Alston och denna veckas smakbit kommer från den.

Från sidan 7:

Vi åker hem under tystnad. Det är nästan ett halvår sedan Quinton försvann, men så länge känns det inte. Det är som att han bara häromdagen ringde mammas mobil för att säga att han skulle komma hem till jul. Det var jättestora nyheter, för när Quinton väl hade fått det där tjusiga jobbet efter high school var han alltid borta. Ett sådant där jobb där man inte får säga till någon vad det är man gör.
Jag brukade vara tvärsäker på att Quinton var någon slags superhemlig spion som James Bond. Men han flinade alltid och sa: Du har fel, fast inte helt fel.

6 thoughts on “En smakebit på søndag: Amari och nattbröderna

  1. Bokdamen skriver:

    Det här var en okänd bok och författare för mig. Tack för smakbiten!

  2. fin hög böcker, superhjälte…. tack för smakbiten

  3. Robert W skriver:

    Intressant. Är det fantasy? Tack för smakbiten!

  4. Monika skriver:

    Barnbok? Ungdomsbok? Fantasy? Kände inte till denna. Omslaget antyder lite magi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.