En smakebit på søndag: Nu ser du mig

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Men just nu har Marie sommaruppehåll. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Idag har vi inte gjort mycket. Vi var till sambons morbror och fikade med hans familj, svärföräldrarna och sambons moster och kusin. Det har äntligen blivit lite svalare efter flera riktigt varma dagar och nätter.

Denna veckas smakbit kommer från Nu ser du mig av S.J. Bolton. Från s 11:

En död kvinna stod lutad mot min bil.
På något sätt lyckades hon hålla sig upprätt, armarna utsträckta och fingrarna som grep kanten på dörren på passagerarsidan, en död kvinna spydde blod över bilens lackering, och varje stänk lade sig över det senaste så att mönstret började likna en spindelväv.

6 thoughts on “En smakebit på søndag: Nu ser du mig

 1. läst annat av Bolton, tack för smakbiten.

 2. A ROOM OF MY OWN skriver:

  har läst något av Bolton som jag gillat. tack för smakebiten

 3. Monika skriver:

  Jag har läst hela den serien. Riktigt bra böcker, men Bolton är alltid bra 🙂

 4. astridterese skriver:

  Den synes jeg er fin!. Jeg leste den for noen år siden og falt helt for den 🙂
  Ha en riktig fin ny uke!

 5. Bokdamen skriver:

  Läst den här serien och det är nog de böcker som jag gillat allra mest av de jag läst av Bolton, jättespännande! Tack för smakbiten!

 6. Åsa skriver:

  Tack för smakbiten. Bolton skriver bra. Denna har jag dock inte läst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.