En smakebit på søndag: The Night Hawks

En smakebit på søndag

 

 

 

 

 

 

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger håller i.  Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Mycket på jobbet med förberedelser inför utvecklingssamtal och annat.
I helgen har vi mest tagit det lugnt hemma. Vi åt lite tapas och kollade på Brooklyn Nine-Nine i fredags men tyvärr var nog osten lite dålig för jag blev dålig i magen. Men det var ingen fara med mig. Jag kunde sitta i soffan och läsa och kolla på booktube.
Jag började läsa Box av Camilla Läckberg & Henrik Fexeus som jag såg på Bokmässan Play. Gillar faktiskt boken.

Idag har vi varit och beställt en ny soffa som vi får hem om 4-6 veckor. Spännande! Vi tog också en fika på vårt favoritfik på stan. Gott!
Resten av dagen/kvällen ska jag förbereda utvecklingssamtal och läsa.

Denne veckas smakbit kommer från The Night Hawks av Elly Griffiths som är den 13:e (!) delen i serien om arkeologen Ruth Galloway. Från sidan 5:

Wednesday, 18 September 2019

Ruth parks in her usual spot under the lime tree and takes her usual route through the Natural Science department to the archaeology corridor. This route is so familiar to her that she almost stops at her old office, the place where she first met DCI Nelson tewelve years ago. But, with only a slight hesitation, she continues on her way and heads to the last door, on which there is a new plaque: Dr Ruth Galloway, Head of Archaeology.

8 thoughts on “En smakebit på søndag: The Night Hawks

 1. Paula skriver:

  Vilka goa grejer där på bordet! Kul med ny soffa, antaglien dimensionerad så ni kan sträcka ut er och du kan sitta i bekväm läsställning. Jag somnade i läsfåtöljen idag med lilla vovven i knäet, ute är det regn och rusk. Inte min genre, men imponerande att skriva så många böcker om samma huvudperson, hoppas den håller måttet!

  • Cinnamon skriver:

   Soffan vi har nu har varit väldigt bra. Men efter 12 år är den både nedsutten och sliten. Lussekatten gick hårt åt den med klorna ibland också. Kändes som att det var dags för en ny.
   Den nya har ben så det blir lättare att dammsuga under och en divan som den gamla. Blir nog bra det.

 2. tack för smakbiten, vi hade mini-Bokmässa i Göteborg med bokmarknad med tält, tidskrifter, bokbord med signering vid Lagerhuset. Trettiotal mindre förlag med intressant utbud, utomhus.

 3. Lottens bokblogg skriver:

  Tack för smakbiten. Tänk så många böcker det kommit i den serien. Jag gav faktiskt upp efter två böcker.

 4. Monika skriver:

  Den har inte kommit på svenska än, men jag har å andra sidan ännu inte läst tolfte delen. Men bra är 🙂

 5. Bokdamen skriver:

  Många böcker har det blivit i den serien. Jag har läst första boken sen blev det inte fler, men tänkte på att fortsätta då. Tack för smakbiten!

 6. Åsa skriver:

  Oj, den 13:e, har det kommit så långt. Snygg bok för övrigt. Tack för smakbiten! Blir sugen på att läsa fler böcker i den serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *