Söta. röda sommardrömmar

Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Hennes karriär som skvallerjournalist går inte riktigt som hon tänkt sig och sparkapitalet räcker inte längre till det där drömmiga sommarhuset i skärgården. Efter uppbrottet har hon bara råd med en kolonilott på Bullholmen – en turisttät liten ö i Stockholms prunkande skärgård. Trots att hon helt saknar gröna fingrar bestämmer hon sig för att slå till.

Men när en ung kvinna hittas död på ön på midsommardagens morgon tar Cillas liv en helt ny vändning. Cilla visar sig ha varit den sista som såg kvinnan i livet och hon blir snabbt indragen i utredningen – som leds av den mycket stiliga polisen Adam.

En ganska blodig och rå feelgood. Cilla lägger sig i allt men lyckas också få tag i ledtrådar till vad som kan ha hänt. Saker som polisen verkar ha missat.
Dessutom hittar hon en ny vän i kolonigrannen Rosie som trots att hon är pensionär och mamma till superhunken Adam är ovärderlig i jakten på mördaren.

Boken är charmig, rolig och mysig mitt i allt blod. Jag har redan börjat läsa en andra boken i serien, Blå, blå höstvågor. Denna fick tre stjärnor på Goodreads. Författaren heter Christoffer Holst och jag har tidigare läst Solsken och Parmesan av honom.

One thought on “Söta. röda sommardrömmar

  1. […] Söta, röda sommardrömmar (Cilla Storm #1) – Christoffer Holst  (2018) 13-17 304s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *