Kalla, vita vinternätter

 

Det är december och snöslasket i Stockholm är avgasgrått. Cilla Storm trivs som kriminalreporter men lider av skrivkramp. När vännerna Zacke och Jonathan bjuder med henne till deras nyköpta sportstuga i idylliska Idre ser hon chansen att fly storstaden och komma i julstämning. Ännu trevligare blir det när väninnan Rosie följer med.

Men redan första dagen hittas en ung man död i den populära fjällanläggningen. Snart börjar Cilla och Rosie nysta i fallet, och spåren leder dem till ett lyxhus där en välbärgad och mytomspunnen familj huserar .

Jag tycker att detta är den bästa boken i serien. Den är riktigt otäck när vi får följa Sebastian som får jobbet som personlig assistent åt det 17-åriga underbarnet och musikern Fredrik Niemi. Snart upptäcker Sebbe att han hamnat hos en väldigt dysfunktionell familj. Tur att han bara ska jobba hos dem fram till jul, men naturligtvis blir det inte så.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads. Författaren heter Christoffer Holst.

One thought on “Kalla, vita vinternätter

  1. […] Kalla, vita vinternätter (Cilla Storm #3) – Christoffer Holst (2020) 18-20/10 288s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *