Själslukarens barn

En pojke. En varg. Legenden fortsätter. Själslukarens barn är den sjunde boken i succéserien som fängslade en hel generation.
Under två somrar har Torak och Renn levt lyckliga i skogen tillsammans med vargflocken. Men deras lycka krossas när Renn inser att Torak är i fara – och att hotet kommer från henne själv.
När Renn mystiskt försvinner måste Torak och Ulv ge sig allra längst norrut för att hitta henne. De möter en karg värld med utsvultna isbjörnar och livsfara bakom varje hörn. Och de måste kämpa mot en fiende som är mer ondskefull än någon de tidigare mött …

Detta är den sjunde delen i serien Vargbröder. Den första boken kom ut 2004 och den sjätte 2010 så det tog 9 år innan den sjunde delen kom ut. Men det märks inte alls när jag läser boken. Den är precis lika engagerande, spännande och superbra som de tidigare böckerna i serien. Jag älskar den här serien!
Den utspelar sig för 6000 år sedan precis efter istiden i Norden.

Boken fick fem självklara stjärnor på Goodreads. Jag började läsa den åttonde delen direkt efter jag läste ut denna. Det kommer en nionde och avslutande (?) del under 2022.

Böckerna i serien heter:

  1. Vargbröder
  2. Havets fångar
  3. Demonernas port
  4. Jagad av klanerna
  5. Ondskans schaman
  6. Vålnadernas berg
  7. Själslukarens barn
  8. Hotet från åskstenen
  9. ?

Jag läste boken under Belivathon som How to Train Your Gavin håller i.

One thought on “Själslukarens barn

  1. […] Själslukaren barn (Vargbröder #7) – Michelle Paver (2020) 29/11  278s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *