Underneath the Christmas Tree

Wynter’s Tree är julens hem, memn för Liza Winter är det bara en kvarnsten runt halsen.
Julgransplantaget var hennes pappas stora glädje och stolthet men nu är han borta och hon vill inte ha något med stället att göra. Detta trots att hon är en majoritetsägare med sina 60% och faderns kompanjon David måste ha hennes godkännande vid vissa beslut.

Men nu har Liza fått avsluta sin tjänst som konstterapeut på en skola på grund av besparingar. Hon har tillbringat höstterminen med att arbeta som lärare och det vill hon inte återvända till. LIza tänker äntligen ta tag i sin stora dröm att resa och att starta sin egna firma. Men då behöver hon få ut pengar från Wynter’s Tree.
När David berättar att han tänker pensionera sig och att hans son Ned ska ta över hans del bestämmer sig Liza för att erbjuda Ned att köpa ut henne.  Men det är inte så lätt.
För att ge Ned tid att bestämma sig och fixa fram pengar erbjuder hon sig att stanna kvar och hjälpa till på Wynter’s Tree fram till jul.

Det blir en omtumlande tid när Liza får lära känna människorna i sin gamla hemstad på nytt och kanske skaffar sig nya vänner. Hur ska det gå mellan henne och Ned som dras till varandra?

En småmysig romance. Den var väldigt förutsägbar och slutet var för långt och inte så välskrivet. Tydligen är det den andra delen i Wynmouth-serien. Det gick bra att börja med den andra boken.

Författaren heter Heidi Swain och boken fick tre stjärnor på Goodreads. Jag fick boken i The English Bookshops Advent Calender som Stina fixat ihop.

One thought on “Underneath the Christmas Tree

  1. […] Underneath the Christmas Tree – Heidi Swain (2021) 3-7/12 420s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *