En sagolik jul

Hedvig Brage har alltid gjort precis det som förväntats. Gift sig med den stora ungdomskärleken som dessutom delat hennes hästintresse, utbildat sig till och fått tjänst som ridlärare på den lokala ridskolan och fött en underbar dotter, Märta. Men när det visar sig att hennes man haft en affär och dessutom gjort den andra kvinnan gravid rasar det perfekta livet samman.

Plötsligt är hon frånskild och ensamstående mamma. Men när ett brev från barndomsvännen Madeleine dyker upp förändras allt. Plötsligt är Hedvig en del av Fors Gårds verksamhet. Men med nytt arbete, ny bostad och dottern varannan vecka, famlar Hedvig i sin nya tillvaro.

Kanske kan de gamla väninnorna hjälpa Hedvig hitta tillbaka till sig själv igen? Hoppet om en sagolik jul är inte förlorat än …

Detta är den tredje delen i Kungsbackakvartetten.  Nu är det alltså Hedvig som står i fokus. Hon levde lycklig med sin man och dottern men plötsligt berättar maken att han blivit kär i en annan och vill ha skilsmässa. Hedvig måste nu komma på fötter igen och hitta sig själv igen.

Mysig och alldeles lagom julig berättelse. Jag tycker om att läsa om vännerna på hästgården. Det är en härlig romance. Sofia Ymén är författare och boken fick fyra stjärnor på Goodreads.

De tidigare delarna i serien heter:

  1. Ett oväntat arv
  2. En svårfångad dröm
  3. En sagolik jul

One thought on “En sagolik jul

  1. […] En sagolik jul (Kungsbackakvartetten #3) – Sofia Ymén (2021) 21-22/12 238s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *