Daisys gamla folkabuss

När Ana ärver en gammal trasig folkabuss efter sin bästa vän, tar hon chansen och åker på en snabb tripp till Cornwall. Lite havsluft och fish and chips är precis vad hon behöver just nu.

Men St Felix har andra planer för Ana. Hon hittar en samling skrivna vykort från 1950-talet gömda i bussen: vykort som aldrig skickats. Ana ser det som ett tecken, hon måste hitta personen som de var skrivna till. Och under tiden som folkabussen renoveras och återfår sin forna glans, börjar även Ana hitta tillbaka till sig själv.

Det är en underhållande historia som innehåller sorg, kärlek, vänskap och att hitta sig själv. Men jag tycker att själva handlingen är lite väl tunn. Sen gillade jag inte hela grejen med vad Malachi och Jess antyds vara. Eller antyds det skriv ut ganska tydligt.

Boken är den andra fristående delen om utspelar sig i den fiktiva byn S:t Felix i Cornvall. Den första delen hette Den lilla blomsterhandeln vid havet. Jag tyckte bättre om den första delen som fick fyra stjärnor. Denna fick tre stjärnor och det var med minsta möjliga marginal.

Jag fick boken i en I Lav Lit-box från Lavender Lit.

One thought on “Daisys gamla folkabuss

  1. […] Daisys gamla folkabuss – Ali McNamara (2021) 16/4 392 (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.