Vända blad

Förläggaren Clara är den eviga singeln som är fast övertygad om att kärlek aldrig blir lika fantastisk som i böckerna.

Stukad efter att ha tappat sin största författare till en av Schantz förlags värsta konkurrenter ser hon äntligen en ljusning när manuset till en otrolig kärleksroman landar på hennes skrivbord.

Vad Clara inte räknat med är att hon ska bli lika förälskad i författaren som hon är i manuset. Hon är övertygad om att romanen kommer att bli en succé – om den nya snobbiga förlagschefen inte hinner göra sig av med henne innan dess. Valet mellan kärlek och karriär borde vara enkelt för en romantiker, men med kolleger som sviker, chefer som ljuger och en familj som vägrar prata om sår som aldrig riktigt läker blir det svårare än Clara hade kunnat föreställa sig.

Jag tycker att Clara ser sig själv som ett offer hela tiden. Jag har faktiskt ganska svårt för henne. Men jag tycker om förlagsvärlden och är tillräckligt intresserad för att läsa vidare. Jag tycker att Emily beter sig väldigt konstigt också.
Jag antar att nästa bok i serien kommer att handla om Daniel.
Jag kommer säkert att läsa vidare i serien.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads. Författaren heter Johanna Schreiber. Den första delen i serien Schantz förlag heter Mellan raderna och handlar mer om Emily.

One thought on “Vända blad

  1. […] Vända blad (Schantz förlag #2) – Johanna Schreiber (2022) 7-8/5 362s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *