Laura Dean Keeps Breaking Up With Me

Laura Dean, den populäraste tjejen på high school, är Frederica Rileys drömtjej; charmig, självsäker och så söt. Det finns bara ett problem: Laura Dean är inte den bästa flickvännen. Freddy är fortfarande skakad från när Laura Dean gjorde slut med henne, igen.

Freddys bästa vän Doodle introducerar henne för ett mystiskt medium, Seek-Her, som ger Freddy en kryptisk uppmaning: Gör slut med henne.  Men Laura Dean kommer alltid tillbaka till Freddy och deras förhållande fortsätter men är än mer turbulent. Freddy börjar undra om det är Laura Dean som är problemet eller om det är hon själv? Freddy börjar förlora fler och fler vänner på grund av sitt förhållande med Laura Dean. På grund av sina prioriteringar. När hon väljer bort Doodle än gång för mycket är deras vänskap i fara.

Medan Freddy funderar över sina val träffar hon nya vänner och upptäcker saker om sig själv och Laura Dean. Är det verkligen kärlek om en alltid måste offra sina vänner och sina intressen för flickvännens skull?

Laura Dean Keeps Breaking Up With Me är en graphic novel som är svartvit förutom att några bilder på varje sida är färglagda med rosa. Jag gillar illustrationerna. Mariko Tamaki är författare och Rosemary Valero-O’Connell är illustratör.
Boken fick fyra stjärnor på Goodreads.

2 thoughts on “Laura Dean Keeps Breaking Up With Me

  1. […] Laura Dean Keeps Breaking Up With Me – Mariko Tamaki & Rosemary Valero O’Connell (2019) ♥ […]

  2. […] Laura Dean Keeps Breaking Up With Me – Mariko Tamaki & Rosemary Valero O’Connell […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *