Blodspakten

På resan från Stockholm upptäcker Mika att Valdemar är mer illa däran än hon har förstått. Tänk om han dör ifrån henne nu? Väl framme vid Gilles gods misstas de för poliser från Uppsala som av någon anledning kallats till godset. Mika spelar med för att vinna tid. Men vem eller vad är det som stryker runt godset om nätterna och gör så att alla dörrar hålls låsta? Och var gömmer sig fröken Månvind, Mikas mamma? Det blir en strapatsrik färd i jakten på Mikas ursprung.

Så spännande och välskriven fortsättning på serien om Mika. Det här är den fjärde boken i serien Månvind & Hoff och i slutet får vi veta varför den heter så. Jag tycker verkligen om att läsa om Mika och Valdemars vänskap.

De andra delarna i serien är:

  • Nattkorpen
  • Tjuvdrottningen
  • Dödsängeln

Blodspakten fick fem stjärnor på Goodreads. Författaren heter Johan Rundberg.

One thought on “Blodspakten

  1. […] Blodpakten (Månvind & Hoff #4) – Johan Rundberg (2022) 26/6  220s (egen) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *