Frejas svärd

Disa har börjat känna sig hemma på Björkö. Men så sker något som slår sönder tillvaron för både henne och vännen Idris. Mitt i natten förs Disa bort. Idris lojalitet och vänskap sätts på prov. Hans liv står på spel – men kan han strunta i att Disa behöver honom? Disa får se den nöd som råder runt Björkö och möter nya människor. Är de vänner eller fiender? Och vem är egentligen Idun?

Frejas svärd är den andra delen i Asynja-serien av Elisabeth Östnäs och Lina Neidestam. Bilderna är helt underbara. Tyvärr tyckte jag inte att handlingen var lika spännande som förra gången. Det var för många upprepningar när Disa var tillfångatagen hos diserna. Lite för mycket att skriva läsaren på näsan.

Men det var fortfarande spännande. Jag kommer absolut att läsa nästa bok i serien. Den här fick tre stjärnor på Goodreads.

One thought on “Frejas svärd

  1. […] Frejas svärd (Asynja #2) – Elisabeth Östnäs & Lina Neidestam (2022) 9/7 289s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *