En oväntad vändning

Musse, Helium och Sigge har nu, med hjälp av den flygrädda fågeln Stortrut, kommit till den fruktade gängledaren Bulldozers högkvarter: en ö mitt i havet. De får allt annat än ett varmt välkomnande. Men om mössen ska få reda på var deras föräldrar tagit vägen, är Bulldozer deras benda hopp. Han har spejare nästan överallt. Efter att ha tampats med de hemska Duvjägarna, är Bulldozer ingen som avskräcker Musse och Helium.
Men deras äventyr kantas som vanligt av oväntade vändningar, allt kan förändras på ett ögonblick. Mössen har ingen aning om att de står inför ett större hot än de någonsin stött på förut…

Jag har läst den första serien och har fortsatt med den andra serien. Det här är en bra uppföljare till förra boken. Men jag tycker att det händer för lite i boken. Men nu är det ju inte jag som är målgruppen här.

Jag gillar att det finns ett uppslag i början av boken där en kan se bilder på viktiga karaktärer och läsa en kort beskrivning av dem.

Jag kommer att läsa att prova serien på mina ettor som jag får till hösten.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads. Camilla Brinck är författare. Bilderna är väldigt fina.

 

One thought on “En oväntad vändning

  1. […] En oväntad vändning ( Andra serien #2) – Camilla Brinck (2022) 200s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.