Hem till Appleby Farm

Freya har alltid varit rastlös hon har flyttat från plats till plats och från jobb till jobb, men nu känns det som om hon äntligen hittat rätt ställe att slå sig ner på. Kingsfield är en trevlig liten stad, och här finns också pojkvännen Charlie. Men Freya tänker ofta på de böljande kullarna kring sitt barndomshem Appleby Farm. Det är dock bara drömmar Hon har ju ett liv att leva nu.

Ett telefonsamtal får Freyas nya liv att skaka till. Tragedi hotar Appleby Farm Freya måste återvända hem, och lämna sin pojkvän och sitt trygga jobb bakom sig. Med stor energi kastar hon sig in i arbetet med att försöka rädda sitt älskade Appleby. Men det är mer än gården som står på spel, och Freya måste bestämma sig: vågar hon öppna sitt hjärta på riktigt och faktiskt stanna den här gången? 

Freya har alltid känt sig bortvald av sina föräldrar. Hon skickades iväg till en internatskola när hon var ganska liten medan hennes föräldrar bodde utomlands. Sin bror har hon ingen relation till alls. Istället känner hon sig hemma hos sin farbror och faster på Appleby Farm. Men nu riskerar de förlora gården på grund av skulder och att farbrodern fått häsloproblem.

En småmysig bok som jag lyssnade på genom Storytel med Hedvig Lagerkvist som uppläsare. Den fick tre stjärnor i betyg. Jag har tidigare läst Fyra årstider på Ivy Lane som utspelar sig i samma värld. Freya är med i den också men som en bikaraktär. Författaren heter Cathy Bramley.

One thought on “Hem till Appleby Farm

  1. […] Hem till Appleby Farm – Cathy Bramley (2022) 6-8/11  419s (bibliotek & Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *