En smakebit på søndag: Rakbladstårar

En smakebit på søndag

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger  håller i. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

Jag började känna mig förkyld på fredagkvällen och på lördagen blev det värre så sambon fick åka själv till sin kusin som fyllde 20 år. Jag passade på att städa hela huset. Men sen var jag bra trött. Jag läste också ut Bikupan av Sarah Crossan.
Idag tog jag ett covid-test och det blev positivt så nu är min tur.

Denna veckas smakbit kommer från Rakbladstårar av S.A. Cosby. från sidan 9:

Ike försökte komma ihåg något tillfälle när män med polisbrickor som kom till hans dörr tidigt på morgonen medförde något annat än hjärtängslan och elände, men hur han än försökte kom han inte på något.
De två männen stod sida vid sida på den lilla avsatsen av betong utanför hans dörr med händerna på bältena, nära polisbrickorna och vapnen. Morgonsolen fick brickorna att glimma som guldklimpar.

7 thoughts on “En smakebit på søndag: Rakbladstårar

 1. Bokdivisionen skriver:

  Tycker jag känner igen författarnamnet men ingen jag läst. Hoppas din covid blir lindrig, jag har haft två slängar och slipper helst fler.

 2. A ROOM OF MY OWN skriver:

  inte kul med covid – 19. hoppas att det går fort över. känner inte till din bok. tack för smakebiten!

 3. Hoppas förkylningen gett sig, lite läskig rubrik som ger rysningar, gillade Asfaltsland

 4. Monika skriver:

  Det är oerhört svårt att slippa den där coviden. Tror man får vara glad om man inte får den ofta och om den blir lindrig.

 5. Åsa skriver:

  Tack för smakbiten. Känner varken till bok eller författare. Rakbladstårar lät otäckt. Covid också. Hoppas du fort blir bättre.

 6. Robert W skriver:

  Jag har läst Asfaltsland av Cosby. Inte dum alls. Den här skulle jag mycket väl kunna tänka mig att läsa. Tack för smakbiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *