As Good As Dead

Pip Fitz-Amobi är plågad av hur hennes förra utredning slutade. Snart är det meningen att hon ska ge sig av till Cambridge University men ett annat fall hittar henne och den här gången handlar det bara om Pip själv.
Hon är van vid att bli mordhotad online, men det är ett av hoten som sticker ut, någon som hela tiden ställer frågan vem kommer att leta efter dig när du försvinner? Och det är inte bara online. Pip verkar ha en stalker som vet var hon bor.
Polisen vägrar att göra något, de tror bara att hon är traumatiserad. Pip upptäcker att det finns kopplingar mellan hennes stalker och en lokal seriemördare. Mördaren har suttit fängslad de senaste sex åren, men Pip misstänker att han är oskyldig.
Nu måste Pip lösa mysteriet annars kommer hon vara den som försvinner.

Jag tycker tyvärr att den här boken spårade ur ganska rejält. Det är också alldeles för mycket beskrivningar av det som sker. Jag behöver inte veta allt.  Sen är det helt osannlikt hur Pip beter sig och vad hon gör. kan inte avslöja mer.

Boken fick två stjörnor i betyg och jag lysnade på den genom Storytel. De andra delarna i serien heter:

  1. A Good Girl’s Guide to Murder
  2. Good Girl Bad Blood
  3. As Good As Dead

Författaren heter Holly Jackson.

One thought on “As Good As Dead

  1. […] As Good As Dead (A Good Girl’s Guide to Murder #3) – Holly Jackson (2021) 24-30/11 459s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *