Det börjar med oss

Här får vi äntligen ta del av Atlas gripande historia – den hemlösa tonårskillen som fångade Lilys hjärta innan han försvann. När de återsågs många år senare var han framgångsrik restaurangägare i Boston, dit även hon flyttat och öppnat egen blomsterhandel.
Frågan är om de har en chans efter Lilys skilsmässa och i hennes liv som ensamstående mamma. De som är sammanlänkade genom sitt förflutna och aldrig kunnat glömma varandra. Är det nu deras saga kommer att få ett lyckligt slut?

Det är inte så lätt för Lily att våga satsa på Atlas med hennes bakgrund med Ryle. Hon litar på Atlas men absolut inte på Ryle som tror att han bestämmer över Lily även efter skilsmässan.
I den här boken ser man bara Ryle som ett arsel. Han kan inte bete sig alls och är fortfarande lika våldsam. Han hotar och mer elle mindre misshandlar Lily när han blir svartsjuk.

Historien med Atlas och hur hans liv var är intressant men väldigt svartvit. Hans mamma och styvfar hade inga förmildrande drag alls. När Atlas restauranger blir vandaliserade så listade jag fort ut vem förövaren var och när hans mamma dyker upp förstår rn ju allt.

Boken var lättläst och ganska engagerande. Men det var inget speciellt med boken. Jag gav den tre stjärnor i betyg.

One thought on “Det börjar med oss

  1. […] Det börjar med oss ( Det slutar med oss #2) – Colleen Hoover (2022) 26-27/12  352s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *