Värma händer

Det tidigare hembiträdet Betty är nu gift med sonen i doktorsfamiljen Molander. Hon har det mesta som hon kan önska sig: en rar dotter, ett vackert hem, fina kläder och ett stimulerande arbete på Småtrycksförlaget. Men hon är inte lycklig. Äktenskapet knakar i fogarna och hon oroas över makens oförmåga att handskas med pengar och alkohol. Hon grubblar också över vad som egentligen har hänt med dotterns verklige far, den judiske universitetslektorn Martin Fischer, som är spårlöst försvunnen.

Jag tyckte att Värma händer var riktigt bra. Det var omöjligt att sluta läsa och jag blev så engagerad i Bettys liv. Det blir stora förändringar i hennes liv, på både gott och ont.
Betty är lite väl godtrogen ibland, speciellt när det gäller hennes stora kärlek Martin Fischer som inte alls är så underbar som hon intalat sig. Jag tyckte inte om deras kärlekshistoria i Räkna hjärtslag för jag litade inte på honom. Det visar sig att jag hade rätt.

Boken fick fem stjärnor på Storygraph och jag vill läsa nästa bok i serien nu! Käraste vänner kommer ut den 21 augusti.

One thought on “Värma händer

  1. […] Värma händer (Böckerna om Betty #2) – Katarina Widholm (2022) 26-28/5 4 (bibliotek) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *