A Flicker in the Dark

Chloe Davis är dotter till en seriemördare som dömdes och fängslades när hon var tolv. Offrens kroppar påträffades aldrig och de döda flickorna antas vara gömda någonstans i Louisianas våtmarker. Fallet blev ökänt och familjen slogs i spillror.
Pappans brott hemsöker henne fortfarande, men Chloe har lyckats bygga upp ett nytt liv. Hon är numera en respekterad psykolog verksam i Baton Rouge, och hon har en kärleksfull pojkvän. Men hon har inte lyckats slå sig fri – ibland blir hon paranoid och tror att det förflutna ska komma ikapp henne.
När en ung flicka – som också är en av hennes egna patienter – försvinner, blir Chloes värsta mardröm verklighet. En gnista är allt som behövs för att allt i tillvaron ska förvandlas till aska och mörker. Efter så många år trodde hon inte att fler mord skulle begås, men hon hade fel.

En väldigt spännande psykologisk thriller med en många opålitliga karaktärer, både huvudpersonen och dem runt henne. Du kan inte lita på någon.
Chloe utsätter sig själv för en hel del risker när hon ska försök utreda vem som är mördaren. Hon blir mer och mer insyltat och hamnar högt bland polisens misstänkta.
Jag lyssnade på boken genom Storytel  med Karissa Vacker som uppläsare.

Boken författaren Stacy Willingham thrilllerdebut. Den fick fyra stjärnor på Storygraph.
Hon har också gett ut All the Dangerous Things i år och nästa år kommer Only If You’re Lucky.
Jag läser gärna mer av henne.

3 thoughts on “A Flicker in the Dark

  1. […] A Flicker in the Dark – Stacey Willingham (2022) 8-19/6  357s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *