Kärlek bland trädkronorna

Meadow har bara varit kär i en enda man i hela sitt liv: Bear Brookfield. Ända sedan de var små har hon drömt om att gifta sig med honom under Wishing Woods gröna lövtak. Men en löftesrik tonårskyss som följdes av en rad missförstånd fick henne att tappa allt hopp om en framtid tillsammans. Flera år senare, efter hennes misslyckade äktenskap med Bears bror Heath, är Meadow och Bear bästa vänner. Och hon vet att de inte kan bli mer än det.

Det Meadow inte är medveten om är att Bear också bara har varit kär i en enda person. Förkrossad över att hon valde hans bror framför honom kämpar han för att glömma och gå vidare. Men det finns något som ingen vet om Meadow och Heaths äktenskap …

Då varken Bear eller Meadow tror att de kan bli något mer än vänner, ger de varandra en dejtutmaning. Kommer de att träffa den rätta på nätet, som Bear tror, eller på en fysisk dejt, som Meadow tippar på? Eller kommer de till slut att upptäcka att deras stora kärlek – och hemliga beundrare – alltid har funnits mitt framför näsan?

Det här är en så kallade fristående uppföljare till Huset i det blommande trädet i Wishing Wood-serien. Tyvärr så tyckte jag inte  lika mycket om den här.
Den var ännu mer osannolik än Huset i det blommande trädet och jag tyckte inte lika mycket om karaktärerna.
Boken fick tre (svaga) stjärnor på Storygraph. Författaren heter Holly Martin och jag kommer nog läsa nästa bok i serien ändå.

One thought on “Kärlek bland trädkronorna

  1. […] Kärlek bland trädkronorna (Wishing Wood #2) – Holly Martin (2023) 8-9/8 363s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *