Julmys på Wishing Wood

Evergreen Winters lever ett okonventionellt liv. Hon bor i en gammal skranglig cirkusvagn och hästen Thunder är hennes enda sällskap. Hon stannar aldrig tillräckligt länge på en plats för att rota sig och det är precis så hon vill ha det. Tills hon anländer till vackra Wishing Wood bara åtta dagar före jul …

När Evergreen tackade ja till det tillfälliga jobbet på Wishing Wood hade hon inte räknat med att träffa Heath Brookfield. Känslorna som väcks mellan dem är lika oväntade som omedelbara och för varje dag som Evergreen tillbringar på semesteranläggningen får hon en glimt av hur livet skulle kunna se ut om hon bara stannade där. Men hon har blivit bränd förr, och sist hon tillät sig att känna kärlek förlorade hon allt. Hon vägrar låta det ske igen.

Men Heath är inte den som ger upp i första taget. Han gör allt han kan för att få Evergreen att lita på honom, samtidigt som hennes avresedatum närmar sig med stormsteg …

Jag älskar den här mysiga serien. Fast den är alldels för sockersöt och gullig. Den här gångern är det Heath som ska finna kärleken. Evergreen Winters är ju ett väldigt ovanligt namn och hon är väldigt ovanlig också. En make-upartist som bor i en gammal cirkusvagn. En väldigt trasig sådan. Hon själv är ganska trasig också.

Boken är den sista delen i Wishing Wood-serien. Den fick fyra stjärnor på Storygraph och är skriven av Holly Martin.
De andra delarna i serien heter:

  • Huset i det blommande trädet
  • Kärlek bland trädkronorna
  • Julmys på Wishing Wood

One thought on “Julmys på Wishing Wood

  1. […] Julmys på Wishing Wood (Wishing Wood #3) – Holly Martin (2023)  7-9/11 307s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *