Siden, pärlor och vit marsipan

Allis storasyster Ellinor ska gifta sig och impulsiv som Allis är erbjuder hon sig att hjälpa till med bröllopsförberedelserna. Men redan vid den första punkten på listan stöter hon på problem och bestämmer sig för att ta hjälp av sin bästa vän och granne, Jakob.

Jakob har varit hemligt förälskad i Allis ända sedan hon flyttade in i huset bredvid för två år sedan. De blev snabbt bästa vänner och för att inte riskera deras vänskap har han aldrig berättat hur han egentligen känner. Men när Allis ber om hjälp blir det allt svårare att behålla känslorna för sig själv. Vad skulle hända om han erkänner att han har känslor för henne?

Boken är lättläst, rolig, enerverande och mysig. Det går bra att läsa om Allis men hon skulle nog vara ganska påfrestande i verkliga livet. Hon är självcentrerad och väldigt bra på att skjuta upp saker. Det är ett väldigt gnäll om att hennes äldre systrar inte litar på att hon kan fixa saker och ta ansvar sen visar hon gång på gång att hon inte kan det.

Jag växlade mellan att lyssna på boken med Ellen Jelinek som uppläsare  och läsa den på min Storytel reader.
Det här är den tredje delen i Systrarna Ljung-serien.  Nu har det kommit en fjärde del.
Sofia Fritzson är författare till serien. Siden, pärlor och vit marsipan fick 3,5 stjärnor på Storygraph.

De andra delarna i serien heter:

  1. Två hjärtans  karameller
  2. Löften, kyssar och varm choklad
  3. Siden, pärlor och vit marsipan
  4. Salta tårar och söta bullar

2 thoughts on “Siden, pärlor och vit marsipan

  1. […] Siden, pärlor och marsipan (Systrarna Ljung #3) – Sofia Fritzson (2022) 13/11  228s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *