Kvinna saknad

Shelby Tebow är den första som försvinner. Inte långt senare försvinner Meredith Dickey och hennes sexåriga dotter Delilah, bara några kvarter från där Shelby sist sågs. Hänger försvinnandena samman? Efter en omfattande polisutredning, som väcker fler frågor än ger svar, förblir fallen olösta.

Nu, elva år senare, kommer Delilah plötsligt tillbaka. Alla vill desperat veta vad hon har råkat ut för, inte minst hennes pappa och bror, men när sanningen väl uppdagas vänds allt uppochner …

En väldigt mörk och skruvad thriller. Barn som far otroligt illa och som plågas i flera år. Fruktansvärt att läsa. Men det var ett väldigt driv i berättelsen och jag ville bara läsa mer. Det gick inte att sluta läsa.
Historien berättas omväxlande i nutid och dåtid fär elva år sedan).

Tyvärr så blev jag lite besviken på slutet som var för otroligt. Fram till dess höll den på att få fem stjärnor, men nu blev det istället fyra. Boken är skriven av Mary Kubica och detta är den första boken jag läser av författaren.

Jag fick boken genom I Lav Lit-box och ska vara med i deras bokcirkel om boken på torsdag som leds av Johanna Lundin som har @johannaochbockerna på instagram och brukar tipsa om böcker i Go’kväll på SVT.

Boken har också tryckta snittytor, så snyggt:

4 thoughts on “Kvinna saknad

  1. […] Kvinna saknad – Mary Kubic (2024) 31/3-1/4  420s (egen) […]

  2. Marie Eggimann skriver:

    Jättefin bok, jag efterlyste precis vinnarna i Påskläsutmaningen. Kolla min blogg.

  3. […] Kvinna saknad – Mary Kubic […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *