Look Alive, Twenty-Five

Stephanie Plum jobbar fortfarande på sin kusin Vinnies Bonds Office som prisjägare men nu får hon ett annat uppdrag. Red River Deli ägs numer av Vinnies svärfar Harry the Hammer och det är problem på Red River Deli.
Red River Delis sex (!) senaste chefer har försvunnit spårlöst. Det enda som lämnas kvar på platsen är en ensam sko.

Stephanie och Lula börjar jobba där, Stephanie som chef. Det blir väldigt rörigt när Lula ska göra olika sorters mackor efter en meny. Lula känner att hon måste ha sin artistiska frihet och komponerar mackorna efter eget huvud. Det plus hennes färgstarka personlighet och mycket utmanande kläder på en väl tiitagen kropp gör att de blir kända på sociala medier.

Ranger är så klart med och skyddar Stephanie. Det sprakar soim vanligt mellan dem men hon är ihop med Morelli som utreder de försvunna cheferna.

Stephanie och Lula har också några andra klienter att fånga in. Det blir riktigt roligt.

Du vet vad du får när du läser en Stephanie Plum-bok. Lättläst underhållning, helt galna upptåg och Morelli och Ranger. I den här är inte Stephanies familj med så mycket. Men med tanke på slutet så blir det nog desto mer i nästa bok.

Boken fick 3,5 stjärnor på Storygraph. Författaren heter Janet Evanovich  och det finns just nu 30 böcker i serien. Den 31:a kommer i november.
Jag läste boken under The Final Book Support Group’s Readthon som pågick mellan 3-6 maj.

One thought on “Look Alive, Twenty-Five

  1. […] Look Alive, Twenty Five (Stephanie Plum #25) – Janet Evanovich (2018) 5-6/5  317s  (egen, Kindle) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *