Jobb och läsning

Efter att jag jobbat i tre dagar känns det som om ledigheten under jullovet aldrig inträffat. Full fart framåt.. Det känns inte som att jag hinner med hälften av det jag måste och vill. ännu surare blir jag när samma förälder som inte dök upp på utvecklingssamtal innan jul inte heller dök upp idag trots påminnelser och beställd telefontolk. Det är inte gratis med tolk…

Jag har iallafall läst ut Ours are the streets o h det kommer ett inlägg om den imorgon. Förhoppningsvis…
Jag har börjat läsa Evig natt och är inte helt övertygad än. Men det är mer än halva boken kvar.

Imorgon ska jag hämta ett paket från adlibris. Det innehåller två av de fyra böcker jag beställde. De andra två har postats i två olika paket. Jag tror att de jag får imorgon är Twilight the graphic novel 2 och del fyra av Anita Blakeserien.
Nu ska jag läsa lite mer ur Evig natt.

20120111-224348.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *