Häxor, häxmästare, vampyrer, varulvar och Clay!

Fattar fortfarande inte vad bokens framsida har med innehållet att göra.. Paige klärt knappast av sig naken för att göra sin magic.  Fast hon och Lucas spelar ju nån form av stripp-trollerigrej…Hmm..

Industrial Magic är den fjärde delen i Kelley Armstrongs Women of the Otherworldserie. Det ör fortfarande Paige Winterbourne som är huvudpersonen. I den här blir flera barn till undervärldens största Calals mördade. Benicio Cortez, Lucas Cortez far och ledare för Cortez Cabal ber om sin sons och Paige hjälp för att finna mördaren. Men vill Lucas och Paige bli inblandade i Cabalaffärer? Lucas har ju kämpad emot hela sitt liv trots att hans far utsett honom till sin arvinge.

Lucas bröder är inte så förtjusta i honom. Lucas mamma var Benicios älskarinna och han är alltså född utom äktenskapet. Tydligen är sånt viktigt. Bröderna har försökt döda honom och deras mamma också.

Till sin hjälp har de halvdemonen Adam,  vampyren Cassandra och varulvarna Elena och Clay! Men vem är det som försöker döda ungdomarna och varför gör han/hon det?

Spännande bok! Jag gillar att Elena och Clay är med igen. Me like Clay. Han är så jäkla rolig.

2 thoughts on “Häxor, häxmästare, vampyrer, varulvar och Clay!

  1. […] Industrial Magic – Kelley Armstrong 528s april (bibliotek) […]

  2. Sara Pepparkaka skriver:

    Du har många böcker framför dig i den här serien! (Det önskar jag också att jag hade..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *