I min bokhylla: J

Tre lästa:

 

Jorden runt på 80 dagar av Jules Verne. Verne var min favoritförfattare när jag var yngre. Den här är väl hans mest kända bok med miljonären Philleas Fogg som antar ett vad om att resa jorden runt på 80 dagar. Med sig som sällskap har han sin nya betjänt Jean Passepartout. De får vara med om många äventyr och jagas av en detektiv som tror att Fogg rånat Bank of England innan sin avresa.

Jagad av klanerna av Michelle Paver är den fjärde boken om Torak och hans vargbroder Wulf. Torak bär själsslukarnas tatuering och blir p.g.a. den utstött och klanlös. Älskar de här böckerna.

The Julius House – Charlaine Harris är den fjärde boken om Aurora Teagarden.Hon får Julius huset i bröllopsgåva av sin man. Men familjen som bodde där innan försvann spårlöst. Naturligtvis måste Aurora ta reda på vad som hände.

 

Två olästa (jag hade inga fler på J):

John av Cynthia Lennon. Lennons första fru har skrivit en biografi om livet med John Lennon och åren efter hans död. Det kan vara intressant att läsa.

Jaktsäsong av Mats Strandberg. Jag har läst Bekantas bekanta men inte läst Jaktsäsong som är Strandbergs debut. Det borde jag ju göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *