Alexandra Tarabotti! SPOILER ALERT!

Jag älskade Själlös av Gail Carriger om Alexia Tarabotti. Ni vet hon som inte har nån själ och som bor i 1800-talets London där varulvar och vampyrer är en del av samhället? I love Alexia Tarabotti!

SPOILER ALERT!

Om du inte läst Själlös eller Soulless som den heter på engelska, och vill göra det så är det bästa att du slutar läsa det här inlägget! Annars kommer du få veta en massa saker som händer i Själlös.

Den nya boken heter Chanslös och är lika snygg som Själlös. Jag tycker så mycket om den här boken! Så jag vet inte vad jag ska skriva..Det blir alltid så när jag tycker mycket om en bok.

Alexia Tarabotti, numera Lady Maccon, trivs i sin nya tillvaro som fru till Conall Maccon, Londonvarulvarnas alfa. Men hennes idylliska tillvaro störs snart då varulvsregementet återvänder från utlandet och slår ner sina tältpinnar på hennes gräsmätta. samtidigt sveper en farsot in över London, och den påverkar stadens övernaturliga invånare på ett skrämmande sätt.

På order av drottningen fattar Alexia sitt para­soll, går ombord på ett luftskepp och ger sig av mot Skottland, ursinniga varulvar och en märklig egyptisk mumie. Men det verkar som om någon helst ser att hon inte når sin destination och Alexia måste inse att det finns situationer som inte ens en kopp te kan rädda.

Jag måste nog köpa böckerna på engelska för jag orkar inte vänta på att de ska bli översatta. De finns här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *